DİYARBAKIR / KULP - Akbulak Köyü İlkokulu

Akbulak Köyü İlkokulu

KULP/Akbulak Mahallesi Çay Küme Evleri
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ -Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız AKBULAK KÖYÜ İLKOKULU’nda bulunmakla gurur duysun. -AKBULAK KÖYÜ İLKOKULU olmak bir ayrıcalık olsun. -Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. -AKBULAK KÖYÜ İLKOKULU mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. -Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkacak sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. -Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgilerini yakalamayı,edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin. -Okulumuz her yıl yenileşerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. -Her veli, okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. -Gençler yetenekleri doğrultusunda, yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. -Okulumuzda “HERKES” her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. -Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi “EN İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAKTIR.”
Misyon
İNANIYORUZ Kİ: -Biz okulumuzun başarısını artırmak için işbirliği yapan sorumluluk alan verimli bir ekibiz. -Biz öğretmen,öğrenci ve veliden oluşan AKBULAK KÖYÜ İLKOKULU ailesiyiz. -Biz güler yüzlü,yetenekli,enerjili,coşkulu,üretken ve iyi bir okuluz. -Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip birbirimizi kollarız.Biz daha iyi olmak için birbirimizi yüreklendiririz.Sosyal etkinliklerde bulunmak eğitimimizin önemli bir parçasıdır. -Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verir.Çocuk ile anne-baba arasında bir iletişim köprüsüyüz. -Her öğrenci kendine özgü yeteneklere sahiptir,biriciktir ve bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler. -Öğrencilerin dersi sevmeleri öncelikle ilkemizdir.Eğitimde değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmaya mecburuz. -Ana hedefimiz çocuklarımıza TÜRKÇE’yi en güzel şekilde kullanmayı öğretmektir.
08.40-14.30
Uydu İnternet (VSAT)